Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα μείνει εκτός για τις επόμενες 4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι αιωνίων.

Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Φυσικά κάτι τέτοιο αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους».

Χωρίς τους δυο σέντερ έτσι (Φαλ, Μιλουτίνοβ) θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρεάλ. Πλέον στo «5» υπάρχει μόνο ο Πετρούσεφ και ο Σίκμα που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακού συγκρούστηκε με τον Παπανικολάου στο τρίτο δεκάλεπτο και έπεσε στο παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόντους, ενώ χρειάστηκε βοήθεια προκειμένου να αποχωρήσει (υποβασταζόμενος πάντα) από το παρκέ.

Όπως είναι λογικό κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει και το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που είναι προγραμματισμένο για τις 15-18 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετράει φέτος 8.7 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά 19’42” συμμετοχής σε 20 παιχνίδια της EuroLeague.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!