«Καρφία» του Τσάβι προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη διαιτησία μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας της Μπέτις το βράδυ της Κυριακής αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή, με την Ζιρόνα να διαλύει με 5-1 την Σεβίλλη και τη Ρεάλ να επικρατεί της Αλμερία με 3-2 με ανατροπή στο φινάλε. Τσάβι 

Το αποτέλεσμα στη Μαδρίτη δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Τσάβι που μετά το τέλος του αγώνα επί της Μπέτις άφησε υπόνοιες για εύνοια της Ρεάλ από τη διαιτησία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις αυτό το πρωτάθλημα. Αν μιλήσω ανοιχτά, θα τιμωρηθώ, αλλά όλοι είδαν τι έγινε. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ταιριάζουν στην La Liga.

Πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά τα βλέπουμε όλοι. Θυμάμαι το πέναλτι στη Γρανάδα, το γκολ του Φέλιξ με τη Γρανάδα και ουδείς μιλάει. Θα είχαμε ήδη έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!