Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της La Liga μετά το τέλος της 21ης αγωνιστικής.

Με τρία γκολ μέσα στο πρώτο 20λεπτο, η Τζιρόνα ξεπέρασε εύκολα με 5-1 το εμπόδιο της Σεβίλης και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της μετά την 21η αγωνιστική της La Liga.

Και τα τρία αυτά γκολ σημείωσε ο Αρτέμ Ντόβμπικ, ο παίκτης-αποκάλυψη της σεζόν, κάτι που πλέον αποτυπώνεται και στον πίνακα των σκόρερ. Ο 26χρονος Ουκρανός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 14 τέρματα, όπως ασφαλώς και η ομάδα του «αναπαύεται» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο β΄ ημίχρονο σκόραραν και οι Στουάνι, Τσιγκάνκοφ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της καταλανικής ομάδας.

«Σόου» Τόρες στο «διπλό» της Μπρατσελόνα επί της Μπέτις

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες, ο Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Μπέτις και συνεχίζει την «καταδίωξη» της Ρεάλ και της Τζιρόνα.

Οι «μπλάουγκράνα» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στις αρχές του β΄ ημιχρόνου και έδειξαν ότι θα «καθάριζαν» εύκολα το ματς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο… ανανεωμένος Ίσκο με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά έφερε το ματς στα ίσια, όμως ο Φεράν Τόρες ήταν αποφασισμένος να κερδίσει… μόνος του το ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έχοντας πετύχει τα δύο πρώτα γκολ της «Μπάρτσα», ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ζοάο Φέλιξ για το 2-3 στο 90΄ και συμπλήρωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 90+2΄.

Όσο για τη Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού), βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης.

Κορυφή με τρομερή ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της LaLiga, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της ουραγού, Αλμερία με τεράστια ανατροπή και σκοράροντας το γκολ της νίκης στο 90΄+9. Αποτέλεσμα, που έφερε τους «μερένχες» και πάλι στην κορυφή, όπου θα έχει την ευκαιρία αργότερα να επιστρέψει η Τζιρόνα, ωστόσο, η «βασίλισσα» έχει ματς λιγότερο και κρατά την κατάσταση στα χέρια της.

Το 10-0 της Ρεάλ επί της Αλμερία σε όσα παιχνίδια έχουν δώσει στο «Μπερναμπέου» αυτή την φορά δεν ήρθε καθόλου μα καθόλου εύκολα για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι. Η Αλμερία, που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, «πάγωσε» τους Μαδριλένους στο πρώτο ημίχρονο μπαίνοντας στ΄ αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γήπεδο «κατηφόρισε» στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες της Ρεάλ να ισοφαρίζουν γρήγορα (67΄) και στο 9ο από τα 11 λεπτά των καθυστερήσεων να βρίσκουν το γκολ της νίκης με τον Καρβαλιάλ. Με αυτό οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας άφησαν πίσω τους τον πρόσφατο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ατλέτικο και, πλέον, θα κοιτάξουν να επιστρέψουν στο «θρόνο» του πρωταθλήματος ανακτώντας τα σκήπτρα από την Μπαρτσελόνα.

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η Αλμερία, αλλά δε γλίτωσε την 10η σερί εκτός έδρας ήττα, αν και στις επτά από αυτές έχει καταφέρει να σκοράρει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής:

Αλαβές-Κάντιθ 1-0 (51΄ πέν. Ριόχα)
Ράγιο Βαγεκάνο-Λας Πάλμας 0-2 (35΄ Μολέιρο, 83΄ Χαβιέρ Μουνόζ)
Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα 1-1 (45+1΄ Σέρλοτ – 90+1΄ Γιαμπρές)
Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0 (61΄ Ντούρο)
Θέλτα-Σοσιεδάδ 0-1 (11΄ Μέντες)
Οσασούνα-Χετάφε 3-2 (9΄ Ραούλ Γκαρσία, 31΄ Μουνιόζ, 80΄ Αρέσο – 64΄ Μαγιοράλ, 68΄ Μακσίμοβιτς)
Ρεάλ Μαδρίτης-Αλμερία 3-2 (56΄ Μπέλινγχαμ, 67΄ Βινίσιους, 90΄+9 Καρβαλιάλ – 1΄ Ραμαζανί, 43΄ Γκονζάλεθ)
Μπέτις-Μπαρτσελόνα 2-4 (56΄, 59΄ Ίσκο – 21΄,48΄, 90+2΄ Φεράν Τόρες, 90΄ Φέλιξ)
Τζιρόνα-Σεβίλη 5-1 (13΄,15΄,19 Ντόβμπικ, 56΄ Τσιγκάνκοφ, 89΄ Στουάνι – 10΄ Ρομέρο
Γρανάδα-Ατλέτικο Μαδρίτης 22/01

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!