Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ούγκο Εκιτίκε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, δίνοντας τα χέρια για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Φρανκφούρτης, όπως σχετικά αποκάλυψε ρεπορτάζ του «Sky Germany». Μάλιστα ο Εκιτίκε δέχτηκε μείωση στις αποδοχές του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, το κόστος της οποίας θα φθάσει τα 15 εκατ. ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε την Ρεμς 28,5 εκατ. ευρώ για τον Ούγκο Εκιτικέ ο οποίος μετακόμισε στη γαλλική πρωτεύουσα ως τεράστιο πρότζεκτ. Ο 21χρονος επιθετικός έχει γράψει 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε γεγονός διόλου ικανοποιητικό για τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για τον παίκτη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!