Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) και φιναλίστ του τουρνουά στη Μελβούρνη την περασμένη σεζόν, ηττήθηκε με 7-6 (3), 5-6, 6-3, 6-3 από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ (Νο 12), μετά από 3 ώρες και 1 λεπτό αγώνα.

O Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) και φιναλίστ του τουρνουά στη Μελβούρνη την περασμένη σεζόν (σ.σ: το 2023 έχασε στον τελικό από τον Τζόκοβιτς), ηττήθηκε με 7-6 (3), 5-6, 6-3, 6-3 από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ (Νο 12), μετά από 3 ώρες και 1 λεπτό αγώνα σήμερα (21/1) στο Melbourne Park και αποκλείστηκε από τη συνέχεια-προημιτελικά- του Australian Open.

Εκεί ο Φριτζ, ο οποίος έφτασε για πρώτη φορά στην οκτάδα του Australian Open, θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, νικητή με 6-0, 6-0, 6-3 του Αντριάν Μαναρινό. O Σέρβος, Νο 1 στον κόσμο αναζητά το 25ο τρόπαιο Grand Slam.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός έφτασε στην Αυστραλία χωρίς να έχει νικήσει ποτέ αντίπαλο του τοπ- 10 σε Grand Slam και σφράγισε μια αξέχαστη νίκη για να ισοφαρίσει το καλύτερο του αποτέλεσμα σε τουρνουά Grand Slam.
Ο Φριτζ είχε φτάσει στα προημιτελικά στο U.S. Open και στο Wimbledon το 2022.

«Απλώς εμπιστευόμουν πραγματικά τα πλάνα μου», είπε ο 26χρονος στη συνέντευξή του στο γήπεδο. «Σέρβιρα καλά σε όλο τον αγώνα. Απλώς αυτό με κράτησε και μετά όταν το χρειαζόμουν πραγματικά στο τέλος άρχισα να παίζω το καλύτερο μου τένις.»

Η νίκη του Φριτζ είχε κόστος για τη φίλη του Μόργκαν Ριντλ Riddle, η οποία είχε υποσχεθεί στους ακολούθους της στα social media ότι θα έτρωγε ένα ολόκληρο βάζο Vegemite στο Instagram Live, αν κέρδιζε τον αγώνα.
«Η κοπέλα μου πίστευε ότι είχα πολύ αυτοπεποίθηση για να κερδίσω τον αγώνα», πρόσθεσε ο Φριτζ.
«Αυτό είναι ένα μεγάλο βάζο, αλλά ένα στοίχημα είναι ένα στοίχημα. Το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής, οπότε δεν θα πάρω μέρος. Αλλά θα φροντίσω να συμβεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!