Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από οκτώ μήνες αποβολής λόγω παράνομων στοιχημάτων με υποδοχή WWE.

Ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από οκτώ μήνες αποβολής λόγω παράνομων στοιχημάτων και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο αφού σκόραρε και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νότιγχαμ με 3-2. To καλύτερο από όλα όμως είναι η θερμή υποδοχή υπό τους ήχους του θρυλικού soundtrack του Undertaker.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 27χρονος επιθετικός ανέλυσε σε εκτενή συνέντευξη στην Daily Mail πώς έχει βιώσει την κύρωση. «Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι θα επέστρεφα. Και ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα επέστρεφα ως διαφορετικός Ιβάν. Λυπήθηκα για λίγο τον εαυτό μου, αλλά αυτό έφυγε. Δεν υπάρχει χρόνος να λυπάμαι τον εαυτό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επιθετικός της Μπρέντφορντ. Ιβάν Τόνεϊ

Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από μεγαλύτερα κλαμπ της Premier League για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!