Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε θεωρεί πως το δέλεαρ της Ευρώπης και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγαλύτερο από το να επιστρέψει στο NBA.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε θεωρεί πως το δέλεαρ της Ευρώπης και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγαλύτερο από το να επιστρέψει στο NBA και να κάθεται στους πάγκους των ομάδων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα εμφανίστηκε απόλυτος ως προς τον ρόλο αυτών που δοκιμάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την ευκαιρία τους. «Δεν θέλω πλέον να ζω περιμένοντας να μάθω αν θα παίξω όπως όταν ήμουν στη Βοστώνη ή στην Κίνα. Θέλω να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά παίζω για την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και κερδίζω τίτλους. Γιατί να το αφήσεις αυτό να καθίσεις στον πάγκο εκεί; Ίσως αυτό κάνουν οι νέοι σήμερα, το έχω ήδη κάνει» ανέφερε ο Γιαμπουσέλε.

Ο Γάλλος μέτρησε αρκετές μέρες στο απουσιολόγιο της Ρεάλ τη φετινή σεζόν και μετράει σε 11 παιχνίδια 7.8 πόντους, 4.8 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής. Γιαμπουσέλε

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!