Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Bundesliga μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής.

Μετά από 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στα «τρίποντα» και, μάλιστα, με ανατροπή εκτός έδρας επί της Γκλάντμπαχ με 2-1, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το ματς ξεκίνησε με τις ιδανικότερες συνθήκες για τα «πουλάρια», ωστόσο, στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω κάτω κι έφυγαν από το «Μπορούσια Παρκ» μ΄ ένα μεγάλο «διπλό», που τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνς θέσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στο πρωτάθλημα και παράλληλα ένα απίστευτο δώρο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε σήμερα η Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο, όπου νίκησε 1-0 τη Μπάγερν στο προτελευταίο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Γνωρίζοντας από χθες για το τεράστιο «διπλό» της Λεβερκούζεν στη Λειψία κι έχοντας δύο ματς λιγότερα από την πρωτοπόρο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν είχε κανένα περιθώριο για «στραβοπάτημα» απέναντι στη Βέρντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κι, όμως, παρότι ήταν αήττητη στα τελευταία 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο (28-4-0) κι έχοντας σκοράρει στα 26 πιο πρόσφαtα, η Μπάγερν όχι μόνο δε σκόραρε, αλλά γνώρισε και μία ήττα που μπορεί να της στοιχίσει πάρα πολύ στη μάχη του τίτλου. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί σε εξ αναβολής ματς την Ουνιόν και θα χρειαστεί πάση θυσία το «τρίποντο» για να μειώσει στο -4 από την κορυφή.

Για πέμπτο ματς έμεινε αήττητη η Βέρντερ (2-3-0), η οποία με το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αλλά και τεράστια ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Φράιμπουργκ-Χοφενχάιμ 3-2
(37΄ Χόλερ, 55΄ Γκρίφο, 85΄ Σάλαϊ – 57΄ Βέγκχορστ, 77΄ Μπέιερ)

Κολωνία-Ντόρτμουντ 0-4
(12΄,61΄ Μάλεν, 58΄πεν. Φούλκρουγκ, 90΄+2 Μουκόκο)

Χαϊντενχάιμ-Βόλφσμπουργκ 1-1
(45΄+2 Γεντς – 7΄ Τσέρνι)

Ντάρμστατ-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-2
(61΄ Γιούστβαν, 90΄+5 Βίλχελμσον – 33΄ Ενκουνκού, 52΄ Κνάουφ)

Μπόχουμ-Στουτγκάρδη 1-0
(50΄ Μπέρο)

Λειψία-Λεβερκούζεν 2-3
(7΄ Σίμονς, 56΄ Οπέντα – 47΄ Τέλα, 63΄ Τα, 90΄+1 Χινκάπιε)

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 0-1
(59΄ Βάισερ)

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1-2
(26΄ Σιεμπάτσου – 47΄ Τιτς, 51΄ Ένγελς)

Μάιντς-Ουνιόν Βερολίνου Αναβλήθηκε

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!