Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε σε μια κυρίαρχη νίκη επί του Άντριαν Μαναρίνο, καθώς ο Σέρβος Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη «φλέρταρε» με μηδενική απώλεια game, πριν σφραγίσει τη νίκη με 6-0 6-0 6-3.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε σε μια κυρίαρχη νίκη επί του Άντριαν Μαναρίνο, καθώς ο Σέρβος Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη «φλέρταρε» με μηδενική απώλεια game, πριν σφραγίσει τη νίκη με 6-0 6-0 6-3, σε 1 ώρα και 44 λεπτά, για να φτάσει στα προημιτελικά του Australan Open.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είπε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι πάλευε με μια ιογενή ίωση, έβηχε και φαινόταν να ανέπνεε βαριά μερικές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας του Σέρβου δεν είχαν αντίκτυπο στο παιχνίδι του, και με την οροφή στο Rod Laver Arena κλειστή λόγω βροχής, πέτυχε μια 32η συνεχόμενη νίκη στο τουρνουά και έναν 58ο προημιτελικό Grand Slam, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ, στο κυνήγι ενός 25ου Grand Slam για να περάσει τη Μάργκαρετ Κορτ.

Στα προημιτελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, νικητή του Στέφανου Τσιτσιπά με 7-6 (3), 5-6, 6-3, 6-3.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!