Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση, με τη μορφή του δανεισμού από τη Βέιλε, του 25χρονου Φινλανδού, Γιάσιν-Αμίν Ασεχνούν.

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση, με τη μορφή του δανεισμού από τη Βέιλε, του 25χρονου Φινλανδού, Γιάσιν-Αμίν Ασεχνούν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Φινλανδού μεσοεπιθετικού Jasin-Amin ASSEHNOUN με τη μορφή δανεισμού από την δανέζικη Βέιλε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Jasin-Amin ASSEHNOUN αγωνιζόταν στην Βέιλε, όπου στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπου Φινλανδίας, ακολούθησε η Λάχτι επίσης από τη Φινλανδία όπου σε 4 χρόνια είχε 68 συμμετοχές και 16 γκολ, ενώ το 2021 πήρε μεταγραφή στην Ολλανδική Εμεν όπου σε 2 σεζόν κατέγραψε 65 συμμετοχές και 8 τέρματα.

Επίσης έχει αγωνιστεί 13 φορές με την U-21 της Φινλανδίας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Jasin-Amin ASSEHNOUN».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!