Ο ΠΑΣ Λαμία είχε άνετο απόγευμα καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 4-1 και πλέον «ψηλώνει» βαθμολογικά και αρχίζει να ονειρεύεται playoffs.

Ο ΠΑΣ Λαμία είχε άνετο απόγευμα καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 4-1 και πλέον «ψηλώνει» βαθμολογικά και αρχίζει να ονειρεύεται playoffs.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αντέδρασε άμεσα μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε στην έδρα της από τον Πανσερραϊκό την περασμένη αγωνιστική (0-2) και παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Λαντρ (12), «απάντησε» με τέσσερα γκολ (23΄ Σιμόν, 39΄ Μαρτίνεθ, 56΄ Καρλίτος, 87΄ Μάλτσι).

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος» ξεκίνησε με τις ιδανικότερες συνθήκες για την Κηφισιά. Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ της Λαμίας, στο 12΄, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν προηγήθηκε με το σουτ του κεντρικού αμυντικού Λόικ Λαντρ. Από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η Λαμία βρέθηκε από νωρίς με την «πλάτη στον τοίχο». Παρ΄ όλα αυτά σήμερα κατάφερε ν΄ αντιδράσει άμεσα. Και πριν κλείσει το ημίχρονο οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είχαν φέρει τα πάνω κάτω.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο 23΄ ο Σιμόν έπιασε το δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι αμυντικού της Κηφισιάς κι άλλαξε όσο χρειαζόταν πορεία για να αιφνιδιάσει τον Αναγνωστόπουλο (1-1).

Η ολική ανατροπή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 39΄ με το πλασέ του Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός «έφυγε» πίσω από την άμυνα των φιλοξενούμενων κι έστειλε τη μπάλά στα δίχτυα, με την φάση να εξετάζεται και στο VAR, χωρίς ν΄ αλλάζει κάτι.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 56΄, όταν ο Καρλίτος τιμώρησε παραδειγματικά το παιδικό λάθος του Πέιου (εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας του δίνοντας την μπάλα στον Ισπανό επιθετικό), πλασάροντας υποδειγματικά τον Αναγνωστόπουλο (3-1).

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 87΄ ο Μάλτσι, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι λεπτομέρειες

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Νούνιες – Σολόα Φακούντο

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανεετόπουλος, Νούνιες (84΄ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ακούνια (70΄ Φερέιρα), Μαρτίνεθ (70΄ Τόσιτς), Καρλίτος (84΄ Μάλτσι)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λαντρ, Πέιος (61΄ Σολόα Φακούντο), Οζέγκοβιτς, Ιπαλίπο (81΄ Ίλιεφ), Μασούρας (46΄ Μπαρμπόσα Σάντος), Μπιφουμά, Τεττέη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!