Την πρώτη του νίκη μετά τις 2 Οκτωβρίου (2-0 την ΑΕΚ) πανηγύρισε απόψε ο ΟΦΗ στην Κρήτη με το 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο τρίτο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Την πρώτη του νίκη μετά τις 2 Οκτωβρίου (2-0 την ΑΕΚ) πανηγύρισε απόψε ο ΟΦΗ στην Κρήτη με το 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο τρίτο χρονικά ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι έπαιξαν οι δύο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Το παιχνίδι στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» κρίθηκε με το πέναλτι του Φελίπε στο 28ο λεπτό, παράβαση που καταλόγισε τρία λεπτά νωρίτερα ο διαιτητής Γκορτσίλας, μετά την ανατροπή του Τοράρινσον από τον Μπρούνο Ντουάρτε, με την μπάλα να βρίσκει και στο χέρι του Αργεντινού.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να βγουν στην επίθεση, αλλά δεν είχαν «καθαρές» ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ κι από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερο βάρος στο πώς να μην δεχτούν γκολ, από το να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις για να «κλειδώσουν» το «τρίποντο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η καλύτερη στιγμή του Παναιτωλικού στο ματς σημειώθηκε στο 82΄, όταν ο Χουάνπι βρήκε χώρο, εκτέλεσε εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της και χωρίς «τρίποντο» εκτός έδρας, παρέμεινε στην προτελευταία θέση, ενώ οι Κρήτες ανέβηκαν στην 10η (20β. έναντι 14 του σημερινού τους αντιπάλου).

Οι λεπτομέρειες του αγώνα

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
Κίτρινες: Μεγιάδο – Μπρούνο Ντουάρτε, Λιάβας, Μαλής, Φρεντερίκο Ντουάρτε

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν (46΄ Σωτηρίου), Λάρσον, Βούρος, Μπρεσάν, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Αμπάντα (58΄ Αποστολάκης), Μπάκου (58΄ Μποσκέρα), Τοράλ (66΄ Νέιρα), Φελίπε (83΄ Ντικό)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Σίλβα, Μπρούνο Ντουάρτε (75΄ Μπακάκης), Μάλης, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρες (83΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (46΄ Φρεντερίκο Ντουάρτε), Λιάβας, Σενγκέλια (65΄ Μπουζούκης), Καρέλης (65΄ Πέδρο)

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!