Ένα από τα όνειρα του Σουηδού προπονητή ήταν να προπονήσει τη Λίβερπουλ, μια ομάδα της οποίας είναι φίλαθλος.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου σοκαρίστηκε στις 11 Ιανουαρίου όταν ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο που ήταν αδύνατο να χειρουργηθεί και είχε λίγο χρόνο ζωής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα από τα όνειρα του Σουηδού προπονητή ήταν να προπονήσει τη Λίβερπουλ, μια ομάδα της οποίας είναι φίλαθλος.

Μετά τους οπαδούς των «κόκκινων», οι οποίοι έδειξαν την επιθυμία τους να πραγματοποιήσουν το όνειρο του Έρικσον, το ίδιο έκανε και ο Γερμανός προπονητής του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ:

«Πρώτη φορά άκουσα για τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Λίβερπουλ και ότι ήταν οπαδός σε όλη του τη ζωή», είπε ο Κλοπ.

«Είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να καθίσει στη θέση μου, στο το γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα αν θέλει, κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να τον καλωσορίσω εδώ. Να του δείξω τα πάντα και πώς αναπτύχθηκε αυτός ο υπέροχος σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε ο Γερμανός προπονητής.

Ο αγγλικός Τύπος υποστηρίζει ότι υπάρχει πιθανότητα ο Έρικσον να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ σε ένα θρυλικό παλαιμάχων με τον Άγιαξ, που θα γίνει στις 23 Μαρτίου. «Μπορεί να έρθει εδώ και να περάσει υπέροχες ώρες, είμαι σίγουρος», κατέληξε ο Κλοπ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!