Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι όντας παίκτης του Παναθηναϊκού τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για αυτό το βήμα στη καριέρα του.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι όντας παίκτης του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πρασίνων τόνισε πως αυτή τη στιγμή κάνει το μεγάλο βήμα στη καριέρα του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν να πάει αυτή του την απόφαση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντραγκόφσκι:

«Πρωτίστως πρόκειται για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έπειτα, είναι ένα σπουδαίο πλάνο και για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Είμαι ενθουσιασμένος και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αποτελέσω μέλος της ομάδας.

Ήμουν συμπαίκτης στη Σπέτσια με τον Νικολάου και μίλησα μαζί του. Ίσως να μην ήταν τόσο χαρούμενος που έγινα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αλλά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη νέα μου ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!