Η δράση στο NBA συνεχίζεται με τους Νάγκετς να σπάνε το σερί των Σέλτικς - Ασταμάτητος ο Μπούκερ επί των Πέλικανς - Συνεχόμενες νίκες για το Πόρτλαντ μετά από τον Νοέμβριο.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε 35 πόντους και ο Νίκολα Γιόκιτς πρόσθεσε 34 για να βοηθήσουν τους Ντένβερ Νάγκετς να υποχρεώσουν τους Μπόστον Σέλτικς στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους για τη σεζόν, με τη νίκη με 102-100. NBA

Ο Μάρεϊ είχε επίσης οκτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ ο Γιόκιτς τελείωσε με 12 ριμπάουντ και εννέα ασίστ.

Η Βοστώνη μπήκε στο παιχνίδι με 20-0 εντός έδρας αυτή τη σεζόν και είχε κερδίσει 27 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, σερί που ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νετς για φίλημα επί των Λέικερς

Εντυπωσιακοί οι Νετς διέλυσαν με 130-112 τους Λέικερς μέσα στο Λος Άντζελες, φτάνοντας τη διαφορά μέσα στο παιχίδι ακόμα και στο +23!
Ο Καμ Τόμας σημείωσε 33 πόντους, ο Νικ Κλάξτον είχε 22 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Σπένσερ Ντίνγουιντι 19 πόντους για την ομάδα του Μπρούκλιν.
Για τους Λέικερς, ο Άντονι Ντέιβις είχε 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς 24 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο ΝτιΆντζελο Ράσελ 20 πόντους.

«Καυτός» Ντέβιν Μπούκερ 

Σούπερ ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 52 πόντους, και οι Φοίνιξ Σανς νίκησαν τους οικοδεσπότες Νιού Ορλεανς Πέλικανς με 123-109.
Ο Μπούκερ, ο οποίος σημείωσε 58 πόντους κόντρα στους Πέλικανς σε έναν αγώνα την περασμένη σεζόν, έχει υψηλό καριέρας 70 πόντους, με αντίπαλο τους Σέλτικς το 2017.

Ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 26 πόντους, ο Μπράντλεϊ Μπιλντ σημείωσε 13, ο Γκρέισον Άλεν είχε 12 και ο Γιουσούφ Νούρκιτς τελείωσε με 15 ριμπάουντ, εννέα ασίστ και πέντε πόντους για τους Σανς, οι οποίοι κέρδισαν για ένατη φορά σε 12 αγώνες.

Ο ΛαΜέλο Μπολ σημείωσε 28 πόντους στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα μετά από σχεδόν δύο μήνες και οι Σάρλοτ Χόρνετς κέρδισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 124-120, τερματίζοντας ένα σερί έξι ήττων.

Ο Μπράντον Μίλερ είχε 24 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ο Μάιλς Μπρίτζες σημείωσε 23 πόντους, ο Π. Τζέι Ουάσινγκτον έβαλε 20 πόντους και ο Τέρι Ρόζιερ είχε 17 πόντους και οκτώ ασίστ για τη Σάρλοτ.

Συνεχόμενες νίκες για το Πόρτλαντ μετά από τα τέλη Νοεμβρίου

Ο Τζέραμι Γκραντ σημείωσε 37 πόντους και οι Πόρτλαντ Τράιαλ Μπλέιζερς σημείωσαν συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά από τα τέλη Νοεμβρίου, αφού επικράτησαν των φιλοξενούμενων Ιντιάνα Πέισερς με 118-115.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σημείωσε 30 πόντους και είχε επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ καθώς οι Τρέιλ Μπλέιζερς ολοκλήρωσαν μια σειρά δύο αγώνων με τους Πέισερς, χαλώντας το ντεμπούτο του Πασκάλ Σιάκαμ στην Ιντιάνα και την επιστροφή του Τάιρις Χάλιμπερτον.

Ο Τζόελ Έμπιντ σημείωσε τους 28 από τους 36 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και ο Τάιρις Μάξι πρόσθεσε 32 πόντους, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 124-109 επί των Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Έμπιντ είχε επίσης επτά ριμπάουντ και τέσσερα από τα 11 κλεψίματα της Φιλαδέλφεια. Σημείωσε τουλάχιστον 30 πόντους στο 19ο συνεχόμενο παιχνίδι του, ισοφαρίζοντας τον- Hall of Famer- Έλτζιν Μπέιλορ. Για το έκτο μεγαλύτερο σερί στην ιστορία του ΝΒΑ.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του NBA, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σαρλότ-Σαν Αντόνιο 124-120

Ορλάντο-Φιλαδέλφεια 109-124

Βοστώνη-Ντένβερ 100-102

Μαϊάμι- Ατλάντα 108-109

Νέα Ορλεάνη-Φοίνιξ 109-123

Γκόλντεν Στέιτ-Ντάλας αναβλήθηκε

ΛΑ Λέικερς-Μπρούκλιν 112-130

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!