Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το επερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το επερχόμενο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ντέρμπι. Παράλληλα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος ώστε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιλουτίνοφ:

«Είχα ανάλογη εμπειρία στην Σερβία πριν έρθω στον Ολυμπιακό, είχα παίξει πολλά ντέρμπι ως παίκτης της Παρτίζαν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η ατμόσφαιρα στα σερβικά ντέρμπι είναι σχεδόν ίδια με εκείνα στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Είναι κάτι εξαιρετικό, κάτι μοναδικό να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια και το διασκεδάζω.

Θυμάμαι ότι το πρώτο μου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν στο ΟΑΚΑ. Είμαι ευγνώμων γιατί η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» και πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους συνηθισμένους αγώνες για τους φιλάθλους. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους.

Το «κλειδί» είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε δύσκολη ατμόσφαιρα, να μην επηρεαστούμε, να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Αν χάσουμε θα είμαστε σίγουρα δεύτεροι γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Είναι προφανές ότι στο ΣΕΦ έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας και είναι πάντα καλύτερο να παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!