Ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στη Sun ανέφερε ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν.

Ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στη Sun ανέφερε ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League.

Θυμίζουμε πως η Εθνική μας ομάδα στις 21 Μαρτίου θα υποδεχτεί το Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League και αν περάσει θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογέτ:

«Σίγουρα ο Τσιμίκας θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν. Αν δεν πάει κάτι λάθος τώρα, ο Τσίμι θα επιστρέψει νωρίτερα. Είναι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό του, πήγε αρκετά πιο γρήγορα από όσο περίμενε.

Όταν ακούς κάτι τέτοιο ξέρεις ότι το διάστημα απουσίας θα είναι έξι με οκτώ εβδομάδες ή τέσσερις με έξι. Για τον Τσιμίκα είναι πάντα το λιγότερο, το οποίο είναι φανταστικό. Προφανώς τότε θα εξαρτηθεί το πόσο θα παίξει. Αλλά είμαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαθέσιμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!