Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Γάνδης με τη Μακάμπι Χάιφα, για τα πλέι-οφ του Europa Conference League, στις 21 Φεβρουαρίου.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Γάνδης με τη Μακάμπι Χάιφα, για τα πλέι-οφ του Europa Conference League, στις 21 Φεβρουαρίου. Αιτία δεν είναι κάποια τιμωρία της βελγικής ομάδας, αλλά μία απόφαση της δημοτικής αρχής της πόλης, που επικαλείται λόγους ασφαλείας, εξαιτίας του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη λάβει αρκετές διαμαρτυρίες από πολιτικά ενεργούς πολίτες, που πιστεύουν ότι μία τέτοια διοργάνωση δεν μπορεί να διεξαχθεί στην παρούσα συγκυρία. Επιπροσθέτως, η ανοιχτή φύση της “KAA Gent Arena” και το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί μία εξωτερική ζώνη ασφαλείας γύρω από το στάδιο, σημαίνει ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι αδύνατον να προσφερθούν εγγυήσεις σχετικά με την ασφάλεια των παευρισκόμενων θεατών», αναφέρει μία ανακοίνωση του Δήμου της Γάνδης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μακάμπι Χάιφα, η οποία μετείχε στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό στο Europa League και τερμάτισε τρίτη, κερδίζοντας το δικαίωμα να συνεχίσει στο Europa Conference League, θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς των πλέι-οφ (15/2), για το οποίο η UEFA δεν έχει ορίσει ακόμη έδρα διεξαγωγής. Στην προηγούμενη φάση, τον περασμένο Νοέμβριο η ισραηλινή ομάδα χρησιμοποίησε ως έδρα την «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης και την «ΑΕΚ Αρένα» της Λάρνακας, για τις αναμετρήσεις με τη Ρεν και τη Βιγιαρεάλ αντίστοιχα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!