Τον πρώτο αγώνα του στη σεζόν θα δώσει ο Εμμανουήλ Καραλής, το Σάββατο (20/1) στο μίτινγκ του Ντόρντμουντ.

Τον πρώτο αγώνα του στη σεζόν θα δώσει ο Εμμανουήλ Καραλής, το Σάββατο (20/1) στο μίτινγκ του Ντόρντμουντ. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού του 2023 θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και παράλληλα να διεκδικήσει από νωρίς μια καλή επίδοση.

Ο Καραλής ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες την προετοιμασία του στη Σπάλα και είναι έτοιμος για τον πρώτο κύκλο αγώνων. Η συνέχεια γι΄ αυτόν θα δοθεί στο Λοτζ (27/1). Ο κλειστός… πηγαίνει στον 25χρονο, αφού έχει μια σειρά με εξαιρετικές παρουσίες στις διοργανώσεις της σάλας και ατομικό ρεκόρ 5.86 μ. από την περσινή χρονιά. Πρώτος στόχος άλλωστε του Εμμανουήλ Καραλή είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού της Γλασκώβης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο γερμανικό μίτινγκ θα ανοίξει τη σεζόν και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η έμπειρη σπρίντερ ξεκινά τη χρονιά με στόχο το Ευρωπαϊκό της Ρώμης και τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έχει ατομικό ρεκόρ στα 60 μ. 7.23, ενώ την περσινή χρονιά διένυσε την απόσταση σε 7.39.

Ελληνικές παρουσίες σε Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη και Λετονία

Στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσει τους αγώνες του ο Χαρίδημος Ξενιδάκης στα 800 μέτρα. Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι Μελίσσα Αναστασάκης και η Ανθή Κυριακοπούλου στα 1.500 μέτρα.

Ο Βασίλης Μυριανθόπουλος θα είναι στη Βουδαπέστη προκειμένου να τρέξει 200 μ., ενώ στη Λετονία θα αγωμιστούν τρεις αθλητές μας. Ο Γιάννης Ρίζος θα λάβει μέρος στο επί κοντώ και οι Λάουρα Ζενέγια και Ελιμπιώνα Ζενέγια στα 400 μέτρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Τέσσερις την Κυριακή στο Λουξεμβούργο!

Τέσσερις ελληνικές παρουσίες περιλαμβάνει το μίτινγκ του Λουξεμβούργο την Κυριακή (21/1). Η Ελισάβετ Πεσιρίδου ξεκινάει τη χρονιά με τη σκέψη στις διοργανώσεις του ανοιχτού, εκεί όπου θα διεκδικήσει την τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μία ακόμη παρουσία σε Ευρωπαϊκό. Η Πεσιρίδου θα κάτσει στο βατήρα των 60 μ. εμπ. και θα κυνηγήσει από νωρίς μια καλή επίδοση. Στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος θέλει άλματα πάνω από τα 2,20 μέτρα, ενώ στο επί κοντώ η Ελένη Πόλακ θα επιδιώξει να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό. Ντεμπούτο στη σεζόν κάνει ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ μία εβδομάδα αργότερα θα είναι στην Ισπανία για το μίτινγκ της Μαδρίτης (27/1).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!