Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται (20-21 Ιανουαρίου) η Bundesliga.

Εκτός έδρας αποστολή έχει η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται (20-21 Ιανουαρίου) η Bundesliga.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία είναι η μοναδική ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της Γερμανίας που παραμένει αήττητη (14-3-0), αντιμετωπίζει τη Λειψία στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα» και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών έναντι της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Όμως, το έργο της Μπάγερ δεν φαντάζει εύκολο, καθώς οι «κόκκινοι ταύροι» έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ, θεωρητικά ευκολότερη αποστολή έχει η Μπάγερν που υποδέχεται στο Μόναχο τη Βέρντερ Βρέμης. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα επιδιώξει να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ματς, καθώς την προσεχή Τετάρτη (24/1) έχει να δώσει και την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου για την 13η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, εκτός έδρας αγωνίζονται Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ, με τους «κοκκινους» να αντιμετωπίζουν την Μπόχουμ και την Μπορούσια να αναμετράται με την -προτελευταία της βαθμολογίας- Κολωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της 18ης ημέρας είναι… «κουτσουρεμένο», καθώς αναβλήθηκε, λόγω κακοκαιρίας, η αναμέτρηση της Παρασκευής (19/1) ανάμεσα στη Μάιντς και την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία επρόκειτο να «ανοίξει την αυλαία» της αγωνιστικής. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Bundesliga και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φράιμπουργκ-Χοφενχάιμ 20/1
Κολωνία-Ντόρτμουντ 20/1
Μπόχουμ-Στουτγκάρδη 20/1
Χαϊντενχάιμ-Βόλφσμπουργκ 20/1
Ντάρμστατ-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 20/1
Λειψία-Λεβερκούζεν 20/1
Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 21/1
Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 21/1
Μάιντς-Ουνιόν Βερολίνου Αναβλήθηκε

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!