«Special One» και στη Σαουδική Αραβία καθώς σύμφωνα με την ειδησεογραφία των τελευταίων ωρών ο Μουρίνιο έχει συμφωνήσει με την Αλ Σαμπάμπ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από τον πάγκο της Ρόμα με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν στη Serie A. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Αλ Σαμπάμπ του έκανε μεγάλη πρόταση και ο Μουρίνιο αναμένεται να δουλέψει στη Σαουδική Αραβία.

Μάλιστα ο «Special One» είχε δηλώσει πρόσφατα πως κάποια στιγμή θα εργαστεί στη Σαουδική Αραβία, αφότου ο συμπατριώτης του, αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο, άνοιξε το δρόμο με την ένταξή του στην Αλ-Νασρ, με μια σειρά από παίκτες που στη συνέχεια υπέγραψαν για τις ομάδες της Saudi Pro League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πορτογάλος προπονητής φάνηκε σίγουρος για τη μετακόμισή του στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό κανάλι MBC Egypt, που ανήκει στο Saudi MBC Group, λέγοντας: «Θα πάω στη Σαουδική Αραβία, είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψω εκεί. Δεν ξέρω πότε, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος γι’ αυτό», είχε δηλώσει σχετικά και τώρα αναμένεται να γίνει πραγματικότητα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!