Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Λίβερπουλ έπειτα από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Λίβερπουλ έπειτα από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την έκταση του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ», είπε σήμερα (19/1) ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά η εικόνα του επιθετικού της Λίβερπουλ να χωλαίνει από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο, σήμανε συναγερμό στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Συνέβη λίγο πριν το ημίχρονο στο ισόπαλο 2-2 της Αιγύπτου με την Γκάνα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής την Πέμπτη.

«Δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους. «Μίλησα μαζί του χθες το βράδυ και πώς ήταν. Κάνουν περαιτέρω εξετάσεις τώρα και θα μάθουμε περισσότερα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκείνη τη στιγμή ήταν σοκαρισμένος. Ξέρουμε πόσο σπάνια ο Μο αποχωρεί ή χρειάζεται να αποχωρήσει, οπότε είναι σίγουρα κάτι, αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

Ο 31χρονος τραυματίζεται σπάνια και έχει χάσει μόλις 10 αγώνες πρωταθλήματος σε έξι και πλέον σεζόν.

Ο Κλοπ είπε ότι δεν ήταν βέβαιος εάν το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στην Ακτή Ελεφαντοστού για να εκτιμήσει την έκταση του τραυματισμού του Σαλάχ. «Θα δούμε. Εξαρτάται από τις εξετάσεις», είπε.

Η Λίβερπουλ, που αγωνίζεται στην Μπόρνμουθ την Κυριακή, βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 45 βαθμούς μετά από 20 αγώνες, δύο βαθμούς περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άστον Βίλα έχει επίσης 43 βαθμούς, αλλά έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω από τις δύο ομάδες.

Η Λίβερπουλ πιθανότατα θα αγωνιστεί χωρίς τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ξανά την Κυριακή, είπε ο Κλοπ, αφού ο αμυντικός τραυματίστηκε στο γόνατό του στη νίκη της στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Άρσεναλ στις 7 Ιανουαρίου.

«Ελπίζω ότι κανένας άλλος δεν θα είναι έξω», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!