Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για την περεταίρω ενίσχυσή του, η οποία έρχεται από Πορτογαλία με τους Όρτα και Τσικίνιο να αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν δύο κινήσεις και ενισχύονται σημαντικά στη μεσαία τους γραμμή, φέρνοντας στην Ελλάδα μέσα στην ημέρα δύο ποδοσφαιριστές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Πορτογαλία αρέσει στον Ολυμπιακό καθώς Άντρε Όρτα και Τσικίνιο αναμένονται να γίνουν κάτοικοι Πειραία. Ο πρώτος  ήταν θετικός για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και το διάστημα των διαπραγματεύσεων πίεζε την Μπράγκα, προκειμένου να επιτευχθεί το deal.

Για τον Τσικίνιο ο Ολυμπιακός πληρώνει το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ στους αετούς της Λισαβόνας, με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να υπογράφει συμβόλαιο 3,5 χρόνων.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ρίχνει «δίχτυα» (και) στην αγορά της Λατινικής Αμερικής για τη μεταγραφική ενίσχυσή του και σε πρώτο πλάνο έχει έρθει το όνομα του Αργεντινού, κεντρικού μέσου Φαούστο Βέρα της Κορίνθιανς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και μεταγραφικές στήλες των ιταλικών ΜΜΕ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη κίνηση για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, ο οποίο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «6άρι», όσο κι ως «8άρι», μετρώντας 73 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ στην Κορίνθιανς από το 2022 και μετά.

Είναι διεθνής με όλα τα «μικρά» ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής Αργεντινής και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση προς την Κορίνθιανς για την απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!