Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και τυπικά ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές ενόψει Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και τυπικά ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές ενόψει Ελλάδας και Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα αυτήν την ώρα βρίσκονται οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο οι οποίοι θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα υπογράψουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τσικίνιο εδώ και λίγες ημέρες έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο μέχρι το 2027, ενώ το ποσό που θα λάβει η Μπενφίκα από τη μεταγραφή είναι λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ολυμπιακός

Από την άλλη ο Αντρέ Όρτα θα γίνει επίσης παίκτης των Ερυθρολεύκων, μετά από νέες επαφές που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με την Μπράγκα ενώ ο παίκτης έχει καλές σχέσεις με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!