Ολυμπιακός: Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τσικίνιο αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στην Ελλάδα - Ακόμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Αργεντινό μέσο Φάουστο Βέρα.

Άμεση προσθήκη για τον Ολυμπιακό καθώς θέλει από τώρα στου Ρέντη τον Τσικίνιο. Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι όλα δείχνουν πως ο 28χρονος Πορτογάλος χαφ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες από τώρα και όχι το καλοκαίρι. Ολυμπιακός

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υπογράψει με τον Πορτογάλο για να ενσωματωθεί από το καλοκαίρι με τριετές συμβόλαιο έως το 2027. Ωστόσο, προσπαθούσαν να τον φέρουν από τώρα στη χώρα μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Σε πρώτο πλάνο ο Αργεντινός Φαούστο Βέρα της Κορίνθιανς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ρίχνει «δίχτυα» (και) στην αγορά της Λατινικής Αμερικής για τη μεταγραφική ενίσχυσή του και σε πρώτο πλάνο έχει έρθει το όνομα του Αργεντινού, κεντρικού μέσου Φαούστο Βέρα της Κορίνθιανς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και μεταγραφικές στήλες των ιταλικών ΜΜΕ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη κίνηση για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, ο οποίο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «6άρι», όσο κι ως «8άρι», μετρώντας 73 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ στην Κορίνθιανς από το 2022 και μετά.

Είναι διεθνής με όλα τα «μικρά» ηλικιακά κλιμάκια της Εθνικής Αργεντινής και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση προς την Κορίνθιανς για την απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!