O Τσίμα Μονέκε δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει και το αναμνηστικό του μετά το τέλος του αγώνα στην Stark Arena όπου η Μπασκόνια έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό.

Η Μπασκόνια κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο «θρίλερ» του Βελιγραδίου, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 91-90, χάρη στον καυτό Μάρκους Χάουαρντ, τα τρίποντα του Μαρίνκοβιτς και ένα κομβικό επιθετικό ριμπάουντ του Μονέκε. Ο τελευταίος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει και το αναμνηστικό του μετά το τέλος του αγώνα. Τσίμα Μονέκε

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν αγωνίστηκε για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως και πάλι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο σεβασμός που τρέφουν όλοι για τον Σέρβο γκαρντ και τα «μαγικά» που έχει προσφέρει σε Ευρώπη και Αμερική δεν ξεχνιούνται.

Ο Τσίμα Μονέκε με το πέρας του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια του Αστέρα και πήρε ένα δώρο που θα θυμάται για καιρό. Μια φανέλα του Τεόντοσιτς, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Σέρβο γκαρντ. «Σ’ ευχαριστώ θρύλε Μίλος Τεόντοσιτς», ήταν το μήνυμα του Αφρικανού φόργουορντ στο Χ ποζάροντας με το δώρο του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!