Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραχώρησε ο Άντονι Κάουαν και τόνισε πως στον Προμηθέα νιώθει σαν το σπίτι του.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραχώρησε ο Άντονι Κάουαν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Άντονι Κάουαν στον ΕΣΑΚΕ: 

«Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, στην πρώτη σεζόν του στον Προμηθέα, ήταν κορυφαίος δημιουργός στην κανονική περίοδο με μέσο όρο 5,86 ασίστ.

Έχω προσαρμοστεί, είμαι χαρούμενος εδώ και προφανώς είμαι χαρούμενος για το πως εξελίσσεται η φετινή σεζόν. Στον Προμηθέα νιώθω σαν το σπίτι μου. Όλοι όσοι αποτελούν τον οργανισμό, όλο το περιβάλλον, η διοίκηση είναι σπουδαίοι και καλοί άνθρωποι.

Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας για την Stoiximan Basket League, το Basketball Champions League και το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό που θέλουμε είναι όσο είναι δυνατόν να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι μας, να προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε τρίτοι τώρα αλλά πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι η Stoiximan Basket League, μια Λίγκα που εμπνέει σεβασμό. Το καλύτερο είναι ότι ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα σε οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς δεν στοχεύουμε κάπου ξεχωριστά, αλλά θέλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Είναι σίγουρα την φετινή σεζόν η Stoiximan Basket League καλύτερη από τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους που έχω παίξει εδώ. Από την τελευταία θέση έως την πρώτη, η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη. Σίγουρα νιώθω ότι είναι πιο δυνατή η Λίγκα την φετινή σεζόν».

Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι εδώ, προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε κάθε μέρα στην προπόνηση, έχουμε κοινούς στόχους να νικάμε σε κάθε αγώνα και να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς».

Νιώθουμε ευλογημένοι που συνεχίζουμε στο Basketball Champions League. Διασκεδάζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Stoiximan Basket League και να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες στο Basketball Champions League. Είμαστε χαρούμενοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!