Η Ίντερ νίκησε την Λάτσιο με 3-0 και πέρασε στον τελικό του Σούπερ Κόπα Ιταλίας.

Η Ίντερ… μιμήθηκε τη Νάπολι, που συνέτριψε την Πέμπτη (18/1) τη Φιορεντίνα με 3-0, νίκησε με το ίδιο σκορ τη Λάτσιο στον δεύτερο ημιτελικό του ιταλικού Super Cup που διεξήχθη στο «KSU Stadium» του Ριάντ κι έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό με τους «παρτενοπέι» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (22/1, 21:00) στο ίδιο γήπεδο. Ίντερ-Λάτσιο 3-0

Έτσι έπαιξαν οι δύο ομάδες

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι «νερατζούρι» ήταν σαρωτικοί απ’ την αρχή και πήραν προβάδισμα στο 17′ με την εκτέλεση του Τουράμ απ’ τη σέντρα του Ντιμάρκο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσαλχάνογλου με πέναλτι στο 49′ «καθάρισε» ουσιαστικά τη νίκη για την Ίντερ, για να έρθει το… κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης στον τελικό του ιταλικού Super Cup με το γκολ του Φρατέζι στο 87′.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σούπερ Καπ Ιταλίας:

Νάπολι-Φιορεντίνα 3-0
Ίντερ-Λάτσιο 3-0 Ίντερ-Λάτσιο 3-0

ΤΕΛΙΚΟΣ

Νάπολι-Ίντερ 22/01

Cup tree provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!