Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους παίκτες της Νίκης Βόλου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και οδήγησε σε αυτή την σπουδαία επιτυχία.

Η Νίκη Βόλου έγινε η τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε το «παζλ» των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς που διεξήχθη στο «Πανθεσσαλικό» (πρώτο ματς 1-1) και προκρίθηκε στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Άρη. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο και τους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και οδήγησε σε αυτή την σπουδαία επιτυχία.

Θυμίζουμε πως το γκολ του Λίταινα στο 17’ έκρινε την αναμέτρηση, με τη θεσσαλική ομάδα να «σημαδεύει» δύο φορές τα δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη σπουδαία πρόκριση που πέτυχε η Νίκη Βόλου:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχω λόγια για την προσπάθεια και ην αγωνιστικότητα των παιδιών. Έχουμε πολλές απουσίες και μεγάλα προβλήματα. Προχωράμε, είναι όμορφο που προκριθήκαμε, θα είναι γιορτή με τον Άρη. Την Δευτέρα παίζουμε, όμως, το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς. Ο κόσμος μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη, η Νίκη είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!