Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα παραμένει το πρόσωπο των ημερών στο Australian Open - Μυθική ανατροπή από το 1-5 στο tie break του τελευταίου σετ.

Η 16χρονη Μίρα Αντρέεβα παραμένει το πρόσωπο των ημερών στο Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ρωσίδα (Νο 47 στον κόσμο) έκανε μια επική ανατροπή στο 3ο σετ, επιστρέφοντας από το 1-5 επικρατώντας της Γαλλίδας Ντιάν Παρί με 1-6, 6-1, 7-6(10-5), μετά από 2 ώρες και 23 λεπτά, και παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των «16» του του τουρνουά, στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

Η Αντρέεβα έγινε η μόλις τέταρτη παίκτρια, τα τελευταία 30 χρόνια, που κατάφερε να περάσει στον 4ο γύρο σε Wimbledon (2023) και Australian Open (2024) πριν συμπληρώσει τα 17 μετά τις Μαρτίνα Χίνγκις, Τατιάνα Γκολοβίν και Κόκο Γκοφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!