Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Άλεξ Μουμπρού στη Βαλένθια μετά τα όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Αρμπαγιέχο.

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Άλεξ Μουμπρού στη Βαλένθια μετά τα όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λουίς Αρμπαγιέχο.

Θυμίζουμε πως η Βαλένθια μετράει 10 νίκες και 11 ήττες στην EuroLeague, βρισκόμενη στην 11η θέση της βαθμολογίας, ενώ στην Liga Endesa είναι 5η με ρεκόρ 11-7.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια:

«Δεν περνάει από εξετάσεις. Ένας προπονητής είναι πάντα εκτεθειμένος στο ενδεχόμενο της απόλυσης ή μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει και να αποχωρήσει. Η παραμονή του δεν είναι εγγυημένη, αλλά θα ήθελα πολύ να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους. Νομίζω ότι κάνει καλή δουλειά και με πληγώνει η κριτική που δέχεται.

Ελπίζω να συνεχίσει και να κερδίσει τίτλους, αλλά αν με ρωτάτε, η παραμονή του δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένη. Το να είσαι προπονητής στη Βαλένθια είναι πολύ περίπλοκο. Πέρα από τον Μίκι Βούκοβιτς, για όλα όσα έχει κάνει, και τον Πέδρο Μαρτίνεθ, επειδή κέρδισε το πρωτάθλημα, είναι περίπλοκο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!