Ο Στιβ Κερ αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του στους Γουόριορς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 46 ετών.

Ο Στιβ Κερ αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του στους Γουόριορς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 46 ετών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Κερ:

«Είμαστε συντετριμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Ντέγιαν. Είναι σοκαριστικό και τραγικό χτύπημα για όλους εμάς στους Γουόριορς και μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την οικογένεια, τους φίλους του και όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να δουλέψουμε μαζί του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πέρα από ένας εξαιρετικός προπονητής, ο Ντέγιαν ήταν ένας από τους πιο θετικούς και όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, κάποιος που έφερνε χαρά και φως κάθε μέρα με το πάθος και την ενέργειά του. Πενθούμε μαζί και για την σύζυγό του, Νατάσα, αλλά και για τα παιδιά του, τον Νικόλα και τη Μάσα. Η απώλειά τους είναι ανυπολόγιστη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!