Ο Ρούμπεν Πέρεθ, μιλώντας στην COSMOTE TV, σχολίασε την πρόκριση των «πράσινων», αλλά και τη δική του εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, μιλώντας στην COSMOTE TV, σχολίασε την πρόκριση των «πράσινων», αλλά και τη δική του εκτέλεση πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούμπεν Πέρεθ:

Για την πρόκριση: «Θέλαμε την πρόκριση. Το ματς κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα και για τις δύο ομάδες που φάνηκαν ισοδύναμες. Πέρυσι εδώ είχαμε χάσει το πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε τώρα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το τι έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκριση: «Ο αγώνας κράτησε 120 λεπτά. Αυτό συμβαίνει σε ένα ματς για την πρόκριση. Θα υπάρξουν και παίκτες με θέματα φυσικής κατάστασης. Παίκτες που παίξανε σε άλλες θέσεις στάθηκαν καλά. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση».

Για το τι σκέφτηκε στην εκτέλεση πέναλτι παρότι δεν έχει εκτελέσει πολλά στην καριέρα του: «Υπήρξαν συμπαίκτες που έπαιξαν σε θέσεις μη συνηθισμένες. Το ίδιο μπορώ να πω ότι συνέβη και στα πέναλτι, καθώς υπήρχαν παίκτες που δεν αναλαμβάνουν εκτελέσεις συνήθως. Δώσαμε χαρά τους φιλάθλους μας και κρατάμε την πρόκριση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!