Έντονες συγκινήσεις μας χάρισαν οι αναμετρήσεις της Τετάρτης στο Κύπελλο Ελλάδας με γκολ, εντάσεις, σασπένς και πολλά πέναλτι - Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις.

Πλούσιο ήταν το θέαμα σε όλες τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Γκολ, φάσεις συγκινήσεις ξεχώρισαν από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης σε όλους τους αγώνες και πλέον έχουμε το παζλ των «8» σχεδόν κομμένο και ραμμένο. Κύπελλο Ελλάδας

Cup tree provided by Sofascore
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αρχή έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο χορταστικό ματς στο Ελ Πάσο μεταξύ της Athens Kallithea και του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να φέυγει με το 2-2 από τη πρωτεύουσα και να περνάει στην επόμενη φάση. Στη συνέχεια Κηφισιά και ΟΦΗ ήρθαν 1-1 με τους «Κρητικούς» να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους «8» παρά την πίεση των γηπεδούχων. Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 4-0 και έχει στα χέρια του ήδη του εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ματς-ροντέο για γερές συγκινήσεις το Άρης-ΑΕΚ και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ματς χωρίς φάσεις και πλούσιο θέαμα αλλά γεμάτα ένταση και σασπένς καθώς και οι δύο αναμετρήσεις κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι με Άρη και Παναθηναϊκό να συνεχίζουν στους «8».

Τα highlights των αναμετρήσεων για το Κύπελλο Ελλάδας

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!