Ο Εργκίν Αταμάν έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στη Media Day του Παναθηναικού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις στη Media Day του Παναθηναικού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Παρτιζάν.

Ο Τούρκος προπονητής επισήμανε ότι η ομάδα του δεν έχει προετοιμαστεί σωστά για την αναμέτρηση, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το δύσκολο ματς. Ο ίδιος τόνισε ότι θα είναι καταστροφικό για την ομάδα του αν νομίζουν οι παίκτες του ότι θα κάνουν… πάρτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αταμάν:

«Το χειρότερο που μπορούμε να πούμε είναι κάτι για “πάρτι”. Μετά το ματς με την Μονακό, όλη την εβδομάδα, δεν δουλέψαμε καλά. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους, δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Το χειρότερο είναι να αντιμετωπίζουμε τα ματς σαν “πάρτι” πριν τα κερδίσουμε.

Ίσως είμαστε σε καλή θέση, αλλά υπάρχουν ακόμα 13 ματς που πρέπει να νικήσουμε. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σκληρό. Η Παρτιζάν είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που παλεύει σε κάθε ματς. Στο Βελιγράδι μας κέρδισαν, ενώ ήταν στο -10 στο φινάλε. Αν σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε “πάρτι”, όπως σκέφτονται οι παίκτες μου όλη την εβδομάδα, θα είναι καταστροφικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, αυτή είναι η πραγματικότητα για εμάς. Φυσικά, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Ελπίζω πως οι παίκτες με αυτή την ενέργεια θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γιατί δεν είδα καλή ενέργεια και καλό κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο. Αταμάν

Ναι, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Επίσης, ο Ματίας Λεσόρ όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στην μέση. Μόνο σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι, αυτή είναι η πραγματικότητα για εμάς. Φυσικά, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Θα μας δώσει ενέργεια. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Ελπίζω πως οι παίκτες με αυτή την ενέργεια θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο, γιατί δεν είδα καλή ενέργεια και καλό κίνητρο αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!