Απολύτως ειλικρινής ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών με 15-10 επί του Μαυροβουνίου.

Απολύτως ειλικρινής ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών με 15-10 επί του Μαυροβουνίου και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, παραδέχθηκε ότι η ελληνική ομάδα δεν άξιζε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση που κατέλαβε στη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να κρατήσει τη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε στα δύο ματς κατάταξης με Σερβία και Μαυροβούνιο και να συνεχίσει από εκεί, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που ακολουθεί στη Ντόχα. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει “… να διορθώσουμε πάρα πολλά, να βάλουμε το «εγώ» μας κάτω από την ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι, νομίζω ότι αυτή η εθνική ομάδα θα βρει τον δρόμο της», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Στο τέλος δεν είναι τι θέλεις, αλλά τι αξίζεις και σε αυτό το τουρνουά δε νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την 5η θέση. Στα κρίσιμα παιχνίδια και στο ξεκίνημα πράγματι ήμασταν μια άλλη ομάδα, αλλά το ότι παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο πολύ βελτιωμένο σε δύο παιχνίδια που θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν οι παίκτες, σημαίνει ότι δε χάσαμε πολλά από τα χαρακτηριστικά μας.

Σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες μπορούμε να αρχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Να διορθώσουμε πάρα πολλά, να βάλουμε το “εγώ” μας κάτω από την ομάδα, γιατί εδώ ήρθαμε διαφορετικά. Και όλοι μαζί ενωμένοι, νομίζω ότι αυτή η εθνική ομάδα θα βρει τον δρόμο της», επισήμανε ο Θοδωρής Βλάχος και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Νομίζω ότι είχαμε πολύ αναπτυγμένο το “εγώ” μας όταν ήρθαμε, από την πρόσφατη επιτυχία, ερχόμενα τα παιδιά από τις ομάδες τους που είναι πρωταγωνιστές. Δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα κάτω από την ομπρέλα της ομάδας και να λειτουργήσουμε όπως λειτουργούμε πάντα. Δουλέψαμε πολύ όλες αυτές τις μέρες, με βίντεο, με ομιλία, από τις ήττες μαθαίνεις. Από τη στιγμή που δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τώρα, μόνο να κερδίσουμε μπορούμε και να συνεχίσουμε πιο δυνατοί».

Όσο για το γεγονός ότι η εθνική δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Αν το αξίζουμε κάποια στιγμή, θα έρθει. Αλλά πρέπει να το αξίζουμε. Πρέπει να “δαγκώνουμε σίδερα” για πάρουμε ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!