Σε συζητήσεις για τον Πασκάλ Σιάκαμ βρίσκονται Τορόντο και Ιντιάνα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια του «Atheltic».

Σε συζητήσεις για τον Πασκάλ Σιάκαμ βρίσκονται Τορόντο και Ιντιάνα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σαμς Σαράνια του «Atheltic».

«Οι Ράπτορς και οι Πέισερς συμμετέχουν ενεργά σε συνομιλίες με επίκεντρο τον δύο φορές Αll-Star φόργουορντ Πασκάλ Σιάκαμ που θα τον στείλουν στην Ιντιάνα για ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον Μπρους Μπράουν Τζ., άλλους μισθούς και τρία ντραφτ του πρώτου γύρου, πηγές του πρωταθλήματος ανέφεραν στο Αthletic».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ρεπορτάζ προστίθεται ότι «οι συζητήσεις με τους Πέισερς έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες», σημειώνοντας περαιτέρω ότι «συζητήθηκαν αρκετές προτάσεις».

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Σιάκαμ από το Τορόντο δεν αποτελεί είδηση καθώς οι Ράπτορς είναι σε διαδικασία ανανέωσης ενώ παραχώρησαν και τον Ο Τζι Ανουνόμπι στους Νικς σε ανταλλαγή πέντε παικτών στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Ο Σιάκαμ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει φέτος μέσο όρο 22,2 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ σε 34,7 λεπτά και 39 συμμετοχές με την ομάδα του Καναδά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!