Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ επιθυμεί στο Ολντ Τράφορντ τον Ραφαέλ Λεάο ή τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Η ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε μια νέα φάση.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, έδωσε οριστικά τα χέρια με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, για την αγορά της μειοψηφίας της ιδιοκτησίας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο όμιλος INEOS του Άγγλου δισεκατομμυριούχου ολοκλήρωσε τις επαφές για την αγορά του 25% των μετοχών, αντί 1.4 δισ. λιρών, και μπήκε στα διοικητικά του συλλόγου, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισ. λιρών είναι πλέον συνέταιρος των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν πως ο Ράτκλιφ θα έχει τον πρώτο λόγο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ενώ δικός του άνθρωπος θα τοποθετηθεί στη θέση του αθλητικού διευθυντή, η οποία είναι κενή στο οργανόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro» ο Ράτκλιφ έχει ήδη καταλήξει στο μεγάλο μεταγραφικό στόχο του και θέλει να κάνει τα πάντα ώστε το καλοκαίρι να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Ραφαέλ Λεάο ή τον Βινίσιους Τζούνιορ!

Μπορεί η Μίλαν να επέκτεινε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ έως τις 30 Ιουνίου του 2028, αλλά ο Αγγλος μεγιστάνας είναι έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ στην Premier League για να τον ντύσει με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να σημειωθεί πως ο Λεάο έχει στο νέο συμβόλαιο του ρήτρα εξαγοράς στα 175 εκατ. ευρώ.

Επίσης ο Ράτκλιφ εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το καλοκαίρι του 2028, με ρήτρα εξαγοράς στο αστρονομικό ποσό του ενός δισ. ευρώ (!), αλλά η Μάντσεστερ θεωρεί πως με 150-170 εκατ. ευρώ μπορεί να τον διεκδικήσει το καλοκαίρι, καθώς η ισπανική ομάδα αναμένεται να πάρει στο «Μπερναμπέου» τον Κιλιάν Μπαπέ!

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γάλλο σούπερ σταρ, τότε θ’ ανοίξει η πόρτα της παραχώρησης του Βινίσιους, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μπαπέ.

Αν τελικά «ναυαγήσει» ξανά η υπόθεση του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, τότε ο Βινίσιους θα μείνει στο «Μπερναμπέου» και η Μάντσεστερ θα «αφοσιωθεί» στην περίπτωση του Λεάο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!