Ο Τζορτζ Πάπας μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα.

Ο Τζορτζ Πάπας μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα.

Ο Πάπας έγινε μέλος των ερυθρολεύκων το 2022 και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο λιμάνι του Πειραιά αποχωρεί για να ενταχθεί στο δυναμικό των Πατρινών.

Ο Τζορτζ Πάπας σημείωσε 2.9 πόντους (55 % στα δίποντα, 26% στα τρίποντα), 0.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 07’20” μέσο όρο ανά αγώνα, σε 10 συμμετοχές στην φετινή Basket League.

Στη EuroLeague μέτρησε δύο συμμετοχές, κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλέον μετακομίζει στην Πάτρα όπου θα αγωνιστεί με τον Προμηθέα και στο Basketball Champions League. Μόνο που θα λογίζεται ως ξένος!

Ως γηγενής στο BCL λογίζεται ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί τουλάχιστον τρία χρόνια με το διαβατήριό του από την ηλικία των 12 μέχρι τα 20 έτη. Και ο Πάπας δεν το έχει αυτό ως προαπαιτούμενο.

Αυτή τη στιγμή, ο Προμηθέας έχει ως ξένους τους Κάμερον Ρέινολντς, Άντονι Κάουαν, Τζαμάλ Τζόουνς, Κρις Κόφεϊ, Ντε’ Σον Στίβενς, Χάντερ Χέιλ και Χάιμε Ετσενίκε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!