Σε αναζήτηση νέου προορισμού στην καριέρα του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μανωλάς.

Σε αναζήτηση νέου προορισμού στην καριέρα του βρίσκεται πλέον ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έλυσε την Τρίτη (16/1) το συμβόλαιό του με την Αλ Σαρζάχ, έπειτα από ενάμισι χρόνο παρουσίας στην ομάδα των Η.Α.Ε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 32χρονος διεθνής Έλληνας στόπερ, πριν από δύο μήνες είχε ξεκινήσει συζητήσεις για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την αραβική ομάδα αν και το καλοκαίρι βρέθηκε ξανά κοντά στο «διαζύγιο», όμως εντέλει τα πράγματα δεν πήγαν όπως επιθυμούσαν οι δύο πλευρές κι αποφάσισαν τελικά να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κώστας Μανωλάς. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!