Ο Νίκολας Φρέιρε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και η ομάδα που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στην περίπτωση της απόκτησής του, είναι η Ίντερ Μαϊάμι

Ο Νίκολας Φρέιρε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και η ομάδα που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στην περίπτωση της απόκτησής του, είναι η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι. O  Ολυμπιακός αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του και ο Αργεντινός στόπερ επέστρεψε στην Πούμας όπου ανήκει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Βέβαια, ο σύλλογος από το Μεξικό δεν υπολογίζει τον έμπειρο αμυντικό και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης επαγγελματικής στέγης του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος Γκαρθία Γκρόβα, η Ίντερ Μαϊάμι είναι η ομάδα που έχει μπει δυναμικά στην περίπτωσή του.

Ο σύλλογος του MLS, από την μέρα που αποκτήθηκε ο Λιονέλ Μέσι, έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε Αργεντινό ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή, εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Αγκουστίν Παλαβεσίνο (που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό), είναι σε συζητήσεις και με τον Φρέιρε για να τον προσθέσει στο δυναμικό της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!