Ο Λιονέλ Σκαλόνι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Αργεντινής, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Κόπα Αμέρικα που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι...και μετά βλέπουμε.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Αργεντινής, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Κόπα Αμέρικα που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι, όπου η «αλμπισελέστε θα υπερασπισθεί τον τίτλο της.

Τα νέα έρχονται μετά τη συνάντηση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA) Κλαούντιο Τάπια με τον Σκαλόνι για να συζητήσουν τα επερχόμενα φιλικά της εθνικής ομάδας στην Κίνα. Ενόψει φυσικά του Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Λιονέλ Σκαλόνι θα παραμείνει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και θα την προπονήσει μέχρι το Κόπα Αμέρικα», δήλωσε ο Γκαστόν Εντούλ, αθλητικός δημοσιογράφος του TyCSports στην Αργεντινή, σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα το επιβεβαιώσει επίσημη φωνή».

Ο Σκαλόνι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί και να φύγει από την θέση του, όταν τον περασμένο Νοέμβριο η Αργεντινή νίκησε τη Βραζιλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής, λέγοντας: «Είναι περίπλοκο να συνεχίζεις και είναι περίπλοκο να συνεχίζεις να κερδίζεις».

Ο 45χρονος τεχνικός ανέλαβε τα καθήκοντα του το 2018 και οδήγησε την Αργεντινή στον τίτλο του Κόπα Αμέρικα το 2021 – το πρώτο της σημαντικό τρόπαιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 – και τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο στο Κατάρ την επόμενη χρονιά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!