Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην Αιώνια Πόλη, αυτή τη φορά δε θα αγωνίζεται στο κέντρο αλλά από τον πάγκο δίνοντας οδηγίες

Ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε ντε Ρόσι, είναι στην pole position για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των Τζιαλορόσι μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την επόμενη μέρα μετά την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιου εξετάζει η Ρόμα, με το όνομα του Ντανιέλε ντε Ρόσι να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της διοίκησης των Τζιαλορόσι, σύμφωνα με τον Ιταλό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συμφωνία.

«Η Ρόμα πλησιάζει στις τελευταίες λεπτομέρειες για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι ως νέου προπονητή. Η σύμβαση αναμένεται να ισχύει μέχρι τον Ιούνιο με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση που όλα τα μέρη θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Μέλη του προσωπικού ήδη συζητούνται» αναφέρει ο Ρομάνο.

Ο Ντε Ρόσι κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόμενος στην Μπόκα Τζούνιορς και έκτοτε έχει εργαστεί ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, καθώς επίσης και ως πρώτος προπονητής στην ιταλική Σπαλ για τέσσερις μηνές από τον Οκτώρβιο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!