Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Κολοσσό αλλά η εικόνα των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο μέρος ήταν κακή κάτι που απογοήτευσε τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ωστόσο η εικόνα των “ερυθρόλευκων” στο πρώτο μέρος ήταν κακή κάτι που απογοήτευσε τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Πίτερς μίλησε για την απόδοση της ομάδας του τονίζοντας πως όλοι αισθάνονται ντροπή και απογοήτευση, προσθέτοντας ότι ελπίζει πως ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο κατώτερο σημείο του και πλέον μόνο θα βελτιώνεται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό και το κακό πρώτο μέρος: “Ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωρίσω την ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παρουσιαστήκαμε ως η ομάδα που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Ήταν κακή η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Χαίρομαι που στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε λίγο καλύτερη εικόνα, όλοι εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι αλλά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς”

Για το πώς αισθάνεται για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό λίγες ημέρες πριν από τους αγώνες με Μακάμπι για την EuroLeague και Παναθηναϊκό AKTOR για την Stoiximan Basket League“Όλοι στην ομάδα νιώθουμε ντροπιασμένοι, αν όχι απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας, γιατί αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε να δείχνουμε στους φιλάθλους μας και τον οργανισμό μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς στην EuroLeague και ξέρουμε τη σημασία αυτής που έχουμε μπροστά μας. Η αυριανή προπόνηση και αυτή της της Τετάρτης πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο γιατί το παιχνίδι με τη Μακάμπι στην έδρα μας, πρέπει να το δούμε ως παιχνίδι των play-off. Είναι ένα must win παιχνίδι για εμάς, όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό“.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να βελτιωθεί: “Όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Το επίπεδο που περιμένουμε από εμάς δεν είναι εκεί και πιστεύω το μαχητικό πνεύμα, το ομαδικό πνεύμα έχει δεχθεί χτύπημα. Είναι κάτι που όλοι το αναγνωρίζουμε και πρέπει να το φτιάξουμε τώρα. . Περιμένω να δω πως θα ανταποκριθούμε, πώς θα αντιδράσουμε και θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες καλύτερες για εμάς.”

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!