Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τόφας για 3ο παιχνίδι της σειράς (1-1) του Play-in του Basketball Champions League (19:30) όπου ο νικητής περνάει στους «16»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τόφας για 3ο παιχνίδι της σειράς (1-1) του Play-in του Basketball Champions League (19:30, Cosmote Sport 4) και θέλει να τα δώσει όλα για να κάνει την απόλυτη ανατροπή δεδομένων. ΠΑΟΚ-Τόφας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Φώτης Τακιανός έχει δύο πονοκεφάλους, αφού αμφίβολή είναι η συμμετοχή των Λαουρίνας Μπελιάουσκας και Τζάστιν Άλστον, με τα πάντα να κρίνονται λίγο πριν το τζάμπολ αναφορικά με τους δύο αυτούς παίκτες.

«Η πίεση της νίκης υπάρχει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα, αυτό που θα δημιουργήσει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο. Μιλήσαμε με τα παιδιά, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να πάρουμε όλη την ενέργεια του κόσμου και να τη μετατρέψουμε σε κάτι θετικό. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η εμφάνιση που κάναμε στην Προύσα, γιατί ήταν μία κατάθεση ψυχής. Πρέπει φανούμε το ίδιο στην κατάθεση ψυχής και να βάλουμε την καρδιά μας μέσα στο παρκέ», τόνισε στις δηλώσεις του ο Φώτης Τακιανός.

Από πλευράς του ο Έλβαρ Φρίντρικσον τόνισε: «Είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Υπάρχει ένας στόχος, το πώς θα προκριθούμε στους “16” της διοργάνωσης. Γι’ αυτό το μυαλό και οι σκέψεις μας είναι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι ότι θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα γεμίσουν το Παλατάκι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!