Τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα ανακοίνωσε η Κηφισιά.

Τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματά του στο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πόρτο, ανακοίνωσε η Κηφισιά.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1993 στην Πορτογαλία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στη Μπελενένσες, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Λεϊσόες, η Τροφένσε και η Μάφρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ Λεμεσού, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 168 συμμετοχές με 10 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων το Europa και το Conference League. Με τα χρώματα της ΑΕΛ Λεμεσού πανηγύρισε, επίσης, την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2019.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Πέτα Τίκβα, με την οποία είχε 12 συμμετοχές στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα έχει υπάρξει διεθνής, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!