Δείτε ποιο ρεκόρ έσπασε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 71-52.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ «έγραψε Ιστορία» στη χθεσινή νίκη (71-52) του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρβος σέντερ με τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε στον χθεσινό αγώνα, έφτασε τα 632 και έγινε ο πρώτος ξένος ριμπάουντερ των «ερυθρόλευκων» στη Basket League, ξεπερνώντας τον Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ, ο οποίος είχε 618 ριμπάουντ στην τετραετία 1999-2003.

Αυτή ήταν η τρίτη πρωτιά του Μιλουτίνοφ στις λίστες των ξένων παικτών του Ολυμπιακού μετά από εκείνες των αμυντικών ριμπάουντ (377) και των κοψιμάτων (105).

Τα highlights

Για τρεις περιόδους ο Κολοσσός έβαλε «δύσκολα» στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και είχε πραγματικά πολύ ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που έπαιζαν σε χαμηλές «στροφές», όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες πάτησαν «γκάζι» και νίκησαν με 71-52 στο τελευταίο ματς της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!