Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σπερς και Χοκς.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σπερς και Χοκς.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απόφαση του προπονητή του, Γκρεγκ Πόποβιτς, να τον αφήσει στον πάγκο στην αρχή της τρίτης περιόδου. Μάλιστα, ο Γουεμπανιάμα τόνισε πως του αρέσει να απειλείται ότι μπορεί να βρεθεί στη G-League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μου αρέσει να με καθοδηγούν. Μου αρέσει να απειλούμαι ότι θα βρεθώ στην G-League, εάν δεν παίζω καλά και σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο προπονητής.

Μου αρέσει όταν υπάρχουν συνέπειες για τα λάθη μου”, τόνισε ενδεικτικά ο νεαρός Γάλλος σταρ.

O Βικτόρ Γουεμπανιαμά μίλησε στον απόηχο της αναμέτρησης, στην οποία προσέφερε 26 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 μπλοκ και 2 κλεψίματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!