Ο Ζόρζε Ζεσούς, μίλησε για τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του και είπε ορισμένες αλήθειες

Ο Χόρχε Ζεσούς, προπονητής της Αλ Χιλάλ στην οποία αγωνίζεται ο Νεϊμάρ, μίλησε για τον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος αναρρώνει από βαρύτατο τραυματισμό αυτή την περίοδο, και μάλιστα έκανε και μια σύγκριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως προς τις προτεραιότητες του καθενός. Ζεσούς 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Αλ Χιλάλ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερο πάθος για το ποδόσφαιρο και, επομένως, το βάζει ως προτεραιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο πάθος για άλλα πράγματα και βάζει αυτά τα άλλα πράγματα, που είναι η ιδιωτική του ζωή, πρώτα. Αλλά ως παίκτης είναι υπέροχος. Και ως άνθρωπος που πέρασα ενάμιση μήνα μαζί του, με εξέπληξε θετικά σε όλα».

«Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Δουλέψαμε για ενάμιση μήνα, όχι περισσότερο. Είναι κάτι ασυνήθιστο, είναι έξω από τα συνηθισμένα. Χάσαμε ποιότητα, τουλάχιστον επιθετικά. Είναι εύκολο παιδί στην ηγεσία, είναι πολύ γλυκό και δείχνει κατανόηση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!