Ο Σίμους Κόλμαν έγραψε ιστορία στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Άστον Βίλα καθώς έφτασε τις 355 συμμετοχές με τα «ζαχαρωτά».

Ο Σίμους Κόλμαν έγραψε ιστορία στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Άστον Βίλα. Στην αναμέτρηση με τους «χωριάτες», ο 35χρονος έφτασε τις 355 εμφανίσεις με τη φανέλα της Έβερτον και έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές με τα «ζαχαρωτά» στην Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ρεκόρ αυτό αφορά παίκτες που έχουν αγωνιστεί από το 1992 και μετά που το πρωτάθλημα Αγγλίας έχει αποκτήσει τη σημερινή του μορφή.

Ο Ιρλανδός αγωνίζεται στην ομάδα από το 2009, ερχόμενος από την Ιρλανδική Σλάιγκο Ρόβερς, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Μάλιστα ξεπέρασε το ρεκόρ που είχε ο τερματοφύλακας Τιμ Χάουαρντ με 354 συμμετοχές.

«Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Είναι ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός σύλλογος και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ το πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα», δήλωσε ο Ιρλανδός στόπερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!